calable=no" />
payoff
header
U bent hier: woningaanbod vrijstaand royaal

Vrijstaand royaal

Vrijstaande woning Vrijstaande woning Vrijstaande woning Vrijstaande woning Vrijstaande woning
De meest royale en karaktervolle woning van Goede Morgen! Een woning die anders is dan alle andere vrijstaande woningen in het plan. Allereerst door zijn oriëntatie op het brede kavel, met zowel vanuit de woonkamer als de leefkeuken een prachtig uitzicht op het grote wijkpark en rondom voorzien van raampartijen. Vanuit de dubbel openslaande tuindeuren geniet je het hele jaar door van de royale achtertuin het zuiden. Wat de woning ook uniek maakt is zijn charmante uiterlijk. De karakteristieke ronde voordeur is een krachtig symmetrisch gebaar in het midden van de uitgebouwde voorgevel. Zijn de kinderen wezen spelen in het aangrenzende wijkpark? Neem dan de entreedeur richting de bijkeuken in de extra brede garage. Wel zo praktisch voor de modderschoenen. Heb je een groot gezin en niet voldoende aan de drie ruime slaapkamers? Dan is er een mogelijkheid om twee grote dakkapellen te plaatsen op zolder, daarmee creëer je een zeer aan extra leefruimte. De auto's parkeer je bij dit type uiteraard eveneens royaal, op de brede oprit voor de deur met genoeg ruimte voor twee auto's naast elkaar.

Vrijstaande woning type Royaal - bouwnummer 356
  • Perceelsgrootte ca. 453 m2
  • Inhoud van de woning incl. garage ca. 752 m3
  • Prachtige ligging direct aan het grote wijkpark en op een hoek!
  • Ideale orientatie met grote zuidtuin
  • Dubbel openslaande tuindeuren
  • Praktische tweede entree met bijkeuken
  • Royale garage met sierlijke daklijst en oprit voor twee auto's

Bekijk de plankaart voor de ligging van dit woningtype.
Bekijk de v.o.n. prijslijst van fase 4.
Bekijk de verkoopprocedure van fase 4.

Verliefd geworden op dit mooie woningtype?
Inschrijven kan nog tot en met 16 juni 2019. 
Je kunt daarvoor het online inschrijfformulier gebruiken: http://www.staete.nl/nieuwbouw/inschrijfformulier/goede-morgen-fase-4
Download het voorkeursformulier hier als je het liever handmatig wil invullen. Je kunt het mailen of inleveren bij een van de makelaarkantoren.

Voor vragen omtrent dit woningtype kun je contact op nemen met de makelaars: Van de Zande makelaardij (073-5111999 / vlijmen@zande.nl) of Staete makelaars (073- 5117000 / nieuwbouw@staete.nl).
Woningtype
Vrijstaande woning

Aantal
1

Inhoud
752 m3

Woonoppervlakte
162 m2

Perceeloppervlakte
453 m2

Prijzen
€ 565.000,- v.o.n.