calable=no" />
payoff
header
U bent hier: woningaanbod tussenwoningen fase 4

Tussenwoningen fase 4

Rijwoning Rijwoning Rijwoning Rijwoning
Een combinatie van klassieke en landelijke elementen typeert de tussenwoningen van Goede Morgen. Klassieke elementen komen terug in de forse kappen met dakoverstek, mooie ronde bakstenen, omkaderde voordeuren en de ronde ramen. De houten gevelbekleding zorgt voor de landelijke knipoog. De woningen hebben mooie verspringende gevels wat zorgt voor een gevarieert straatbeeld. Door de prachtige ligging direct aan de waterslinger en vlakbij het park geniet je in dit woningtype echt van de natuur die in Geerpark overal om je heen aanwezig is. Parkeren doe je in de afgeschermde parkeerkoffer vlakbij je achtertuin. Via je eigen achterom parkeer je je fiets eenvoudig in de houten buitenberging achter in de tuin.

Tussenwoningen - bouwnummers 381 t/m 383
  • Perceelsgrootte van ca. 119 m2
  • Inhoud vand e woning ca. 446 m3
  • Mooi sanitair van Villeroy en Boch
  • Praktrische houten berging in de achtertuin
  • Parkeerplaatsen dicht bij de achertuin.
  • Gelegen aan de waterslinger

Bekijk de plankaart voor de ligging van dit woningtype.
Bekijk de v.o.n. prijslijst van fase 4.
Bekijk de verkoopprocedure van fase 4.

Verliefd geworden op dit mooie woningtype?
Inschrijven kan nog tot en met 16 juni 2019. 
Je kunt daarvoor het online inschrijfformulier gebruiken: http://www.staete.nl/nieuwbouw/inschrijfformulier/goede-morgen-fase-4
Download het voorkeursformulier hier als je het liever handmatig wil invullen. Je kunt het mailen of inleveren bij een van de makelaarkantoren.

Voor vragen omtrent dit woningtype kun je contact op nemen met de makelaars: Van de Zande makelaardij (073-5111999 / vlijmen@zande.nl) of Staete makelaars (073- 5117000 / nieuwbouw@staete.nl).
Woningtype
Rijwoning

Aantal
3

Inhoud
446 m3

Woonoppervlakte
118 m2

Perceeloppervlakte
119 m2

Prijzen
€ 269.000,- v.o.n.