calable=no" />
payoff
header

Hoekwoningen met garage fase 4

Rijwoning Rijwoning Rijwoning Rijwoning Rijwoning
Echt thuis komen doe je in een ruime hoekwoning in Goede Morgen. Je auto parkeer je lekker praktisch op de eigen oprit en de garage kun je gebruiken als bergruimte, hobbyruimte of betrek deze bij de woning voor extra leefruimte. In het ontwerp sluit de houten gevelbekleding van de hoekwoningen perfect aan op de afgetimmerde goot en het dakoverstek wat de woning zijn karakteristieke jaren '30 uitstraling geeft. De hoekwoningen smoelen extra goed door de mooie raampartijen in de zijgevel, wat direct zorgt voor een zee aan licht in het trappenhuis. Ook de ligging is werkelijk prachtig, direct aan de waterslinger. Het grote wijkpark ligt letterlijk om de hoek en dient als verlengde van je eigen achtertuin, hier is het heerlijk toeven!

Hoekwoningen met garage - bouwnummers 380 en 384
  • Perceelsgrootte ca. 203 m2
  • Inhoud van de woning ca. 564 m3 inclusief garage
  • Mooi sanitair van Villeroy en Boch
  • Een bad behoort tot de mogelijkheden
  • Parkeren op de eigen oprit
  • Gelegen aan de waterslinger

Bekijk de plankaart voor de ligging van dit woningtype.
Bekijk de v.o.n. prijslijst van fase 4.
Bekijk de verkoopprocedure van fase 4.

Verliefd geworden op dit mooie woningtype?
Inschrijven kan nog tot en met 16 juni 2019. 
Je kunt daarvoor het online inschrijfformulier gebruiken: http://www.staete.nl/nieuwbouw/inschrijfformulier/goede-morgen-fase-4
Download het voorkeursformulier hier als je het liever handmatig wil invullen. Je kunt het mailen of inleveren bij een van de makelaarkantoren.

Voor vragen omtrent dit woningtype kun je contact op nemen met de makelaars: Van de Zande makelaardij (073-5111999 / vlijmen@zande.nl) of Staete makelaars (073- 5117000 / nieuwbouw@staete.nl).


Woningtype
Rijwoning

Aantal
2

Inhoud
564 m3

Woonoppervlakte
123 m2

Perceeloppervlakte
203 m2

Prijzen
€ 325.000,- v.o.n.