calable=no" />
payoff
header
U bent hier: nieuws

Verkoop laatste fase Goede Morgen in volle gang, schrijf je nu in!

Verkoop laatste fase Goede Morgen in volle gang, schrijf je nu in! Verkoop laatste fase Goede Morgen in volle gang, schrijf je nu in! Verkoop laatste fase Goede Morgen in volle gang, schrijf je nu in! Verkoop laatste fase Goede Morgen in volle gang, schrijf je nu in! Verkoop laatste fase Goede Morgen in volle gang, schrijf je nu in! Verkoop laatste fase Goede Morgen in volle gang, schrijf je nu in! Verkoop laatste fase Goede Morgen in volle gang, schrijf je nu in! Verkoop laatste fase Goede Morgen in volle gang, schrijf je nu in! Verkoop laatste fase Goede Morgen in volle gang, schrijf je nu in! Verkoop laatste fase Goede Morgen in volle gang, schrijf je nu in! Verkoop laatste fase Goede Morgen in volle gang, schrijf je nu in! Verkoop laatste fase Goede Morgen in volle gang, schrijf je nu in! Verkoop laatste fase Goede Morgen in volle gang, schrijf je nu in! Verkoop laatste fase Goede Morgen in volle gang, schrijf je nu in!
07 juni 2019

Op 6 juni zijn de laatste 24 koopwoningen van Goede Morgen in verkoop gegaan tijdens een druk bezocht event in het wijkpark. Kon je er niet bij zijn? Niet getreurd, we hebben de beschikbare verkoopdocumentatie op de website geplaatst, zodat je thuis alles rustig door kunt nemen. Inschrijven doe je door het voorkeursformulier in te vullen middels deze link: https://www.staete.nl/nieuwbouw/inschrijfformulier/goede-morgen-fase-4 Zorg dat je er op tijd bij bent, want al meer dan 50% van de woningen is verkocht!

Echt thuiskomen doe je in Goede Morgen!
Wat dit project in een van de duurzaamste wijken van Nederland zo bijzonder maakt:

  • Wonen in alle rust in een prachtige groene omgeving.
  • Een groot wijkpark recht voor de deur of wonen aan de waterslinger.
  • Het centrum van Vlijmen en ’s-Hertogenbosch letterlijk om de hoek.
  • Mooie woningontwerpen in de geliefde jaren 30-architectuur met rijke details
  • Duurzame woningen van de toekomst: gasloos en nul-op-de-meter. 
  • Geen of hele lage energielasten en mogelijkheden voor extra financiering.
  • Voor ieder wat wils, hoek- en tussenwoningen, vrijstaand & diversen twee-onder-één-kapwoningen.
  • Alle ruimte om de woningen geheel naar eigen wens af te werken.
  • Profiteer van een voorrdelige groenhypotheek met lagere rentepercentages!

Woondromen: maak je woning helemaal naar wens
Heb je in Goede Morgen fase 4 een woning gevonden die past bij je budget, woonwensen en gezinssamenstelling, maar wil je net wat meer ruimte of een andere indeling? We werken diverse indelingsvarianten en uitbreidingsmogelijkheden uit in een koperskeuzelijst. Alvast een greep uit de mogelijkheden: het uitbreiden van de begane grond met 1,2 m of 2,4 meter, het creëren van een Veluxdakraam op zolder, het wijzigen van de indeling van de woning, het toevoegen van duurzaamheidsmaatregelen om je woning nóg energiezuiniger te maken. De woning is daarnaast geheel naar eigen smaak af te werken met het sanitair, tegelwerk en de keuken van jouw keuze. Maar ook het wijzigen van elektrawerk, het kiezen van binnendeuren en vensterbanken behoort tot de mogelijkheden. De makelaar en woonconsulent nemen je persoonlijke wensen graag met je door, zo maken we van jouw huis een thuis! 

Verkoopinformatie en prijslijst
Alle informatie over fase 4 is samengevat in een mooie brochure welke je hier kunt downloaden. Liever een hardcopy? Vraag deze dan op bij een van de makelaarskantoren.
De prijslijst met v.o.n-prijzen en detailinformatie over de verschillende kavels vind je hier

Inschrijven en toewijzing 
Verliefd geworden op de mooie architectuur en zie jij jezelf al wonen in een nul-op-de-meterwoning in Goede Morgen fase 4? Bekijk de plankaart voor meer informatie over de ligging van de verschillende woningtypes.
De officiele inschrijfperiode liep tot en met 16 juni, daaruit hebben we bijna alle woningen kunnen toewijzen. Maar ook na de toewijzing is het nog mogelijk om je in te schrijven. Op het moment dat we een woning aan je toe kunnen wijzen omdat deze vrij is gekomen of direct beschikbaar is zal de makelaar contact met je leggen. Meer informatie over de inschrijfprocedure tref je hier.  Inschrijven kun je doen door de volgende link te gebruiken: https://www.staete.nl/nieuwbouw/inschrijfformulier/goede-morgen-fase-4

Profiteer in Goede Morgen van een voordelige groenhypotheek
Wist je dat je als koper van een woning in Goede Morgen kunt profiteren van een voordelige groenhypotheek? Daardat de woningen buitengewoon energiezunig zijn en de ontwikkelaar een groenverklaring heeft aangevraagd voor het project profiteer jij als koper van een lager rentepercentage wat je een fors financieel voordeel geeft. Lees meer op:
https://www.goedemorgengeerpark.nl/Nieuws/item/Profiteer_in_Goede_Morgen_van_een_voordelige_groenhypotheek