calable=no" />
payoff
header
U bent hier: nieuws

Verkoop Goede Morgen fase 2 gestart op de woonmarkt

Verkoop Goede Morgen fase 2 gestart op de woonmarkt Verkoop Goede Morgen fase 2 gestart op de woonmarkt Verkoop Goede Morgen fase 2 gestart op de woonmarkt Verkoop Goede Morgen fase 2 gestart op de woonmarkt Verkoop Goede Morgen fase 2 gestart op de woonmarkt Verkoop Goede Morgen fase 2 gestart op de woonmarkt Verkoop Goede Morgen fase 2 gestart op de woonmarkt Verkoop Goede Morgen fase 2 gestart op de woonmarkt Verkoop Goede Morgen fase 2 gestart op de woonmarkt Verkoop Goede Morgen fase 2 gestart op de woonmarkt Verkoop Goede Morgen fase 2 gestart op de woonmarkt Verkoop Goede Morgen fase 2 gestart op de woonmarkt Verkoop Goede Morgen fase 2 gestart op de woonmarkt Verkoop Goede Morgen fase 2 gestart op de woonmarkt Verkoop Goede Morgen fase 2 gestart op de woonmarkt Verkoop Goede Morgen fase 2 gestart op de woonmarkt
27 augustus 2018

Het was een gezellige, druk bezochte woonmarkt in Geerpark Vlijmen op zaterdag 25 augustus. Zo'n 500 bezoekers struinden over de woomarkt waar informatie te vinden was over de koopwoningen, huurwoningen en vrije kavels in een van de meest duurzame wijken van Nederland. Er was uitleg over de stedenbouwkundige opzet van deze bijzondere wijk en de inrichting van het grote wijkpark. Landschapsarchitect Thomas verzorgde leuke wandelingen door het gebied met informatie over de flora en fauna die Geerpark rijk is. Op de woonmarkt zijn de 53 nieuwe koopwoningen van Goede Morgen fase 2 in verkoop gegaan en de verkoopbrochure is met veel enthousiasme ontvangen. Inschrijven voor dit project kan nog tot en met 7 september 2018! 


53 woningen in jaren 30-stijl
Op de woonmarkt is de verkoop gestart van de tweede fase van project Goede Morgen van ontwikkelaars Janssen de Jong en Hendriks Coppelmans. Dit nieuwe wijkdeel kenmerkt zich door een grote diversiteit aan woningtypes: van vrijstaand tot twee-onder-één-kap, patio's en hoek- en tussenwoningen. In totaal zijn er door Marquart architecten 14 verschillende gevels ontworpen, allemaal in een karakteristieke jaren-30 architectuur. Vol met rijke details zoals ronde voordeuren en ramen, grote kappen met forse overstekken, mooie rode bakstenen met witte accenten en sierlijke daklijsten. De 53 woningen liggen op een van de mooiste plekken van Geerpark. Direct aan het grote wijkpark en omzoomd door de waterslinger. Het centrum van Vlijmen is dichtbij en den Bosch ligt om de hoek. Toch woon je hier heerlijk landelijk en in alle rust. Alle woningen in Goede Morgen zijn nul-op-de-meter en gasloos en dus voorbereid op de toekomst. 


Brochure en prijslijst 
De brochure van Goede Morgen fase 2 is te downloaden via de website goedemorgengeerpark.nl. Liever een gedrukt exemplaar? Vraag deze op bij een van de makelaars. De VON prijslijst van Goede Morgen fase 2 is hier te downloaden. Bekijk ook de plankaart voor meer informatie over de ligging van de verschillende woningtypes.


Inschrijven tot en met 7 september 2018

Verliefd geworden op de mooie architectuur en zie jij jezelf al wonen in een nul-op-de-meterwoning in Goede Morgen fase 2? Hier lees je alles over de verkoopprocedure van Goede Morgen of schrijf je direct in middels het voorkeursformulier van Goede Morgen Geerpark fase 2, dit kan nog tot en met 7 september 2018.