calable=no" />
payoff
header
U bent hier: nieuws

Succesvolle inschrijfperiode Goede Morgen fase 2!

Succesvolle inschrijfperiode Goede Morgen fase 2! Succesvolle inschrijfperiode Goede Morgen fase 2!
17 september 2018

Tussen 25 augustus en 7 september was het mogelijk om je met het voorkeursformulier in te schrijven voor de 53 nieuwe koopwoningen van Goede Morgen fase twee. De makelaars hebben vele enthousiaste reacties mogen ontvangen over de architectuur en de ligging van dit mooie plandeel, direct aan het grote wijkpark en omzoomd door de waterslinger. Door het grote aantal inschrijvingen hebben we maar liefst 49 woningen kunnen toewijzen.

Toewijzing 
Op 13 september heeft de toewijzing plaatsgevonden. We hebben zo veel mogelijk geinteresseerden de woning van hun hoogste voorkeur kunnen toewijzen, gebaseerd op de selectiecriteria zoals opgenomen in de verkoopprocedure. Voor een aantal bouwnummers was de interesse zo groot dat we met een loting de volgorde van toewijzing hebben bepaald. Voor de overige ingeschreven kandidaten is er een reservelijst opgemaakt. Op 13 en 14 september zijn alle geinteresseerden die een voorkeursformulier hebben ingeleverd persoonlijk op de hoogte gebracht over de toewijzing.

Verkoopgesprekken
Alle verkoopgesprekken vanuit de toewijzing vinden de komende weken plaats op de makelaarskantoren. Er worden opties verstrekt voor circa 1 week, ingaande vanaf het informatieve verkoopgesprek. Binnen deze periode hebben optanten de mogelijkheid om alle vragen te stellen aan de makelaar en de verkoopstukken door te nemen om zo een goede afweging te maken of wonen in Goede Morgen fase 2 voor hen interessant is. Als een optant besluit over te gaan tot aankoop dan zal de makelaar een koop- aannemingsovereenkomst opmaken. Indien een bouwnummer (weer) beschikbaar komt neemt de makelaar contact op met de reservekandidaten vanuit de toewijzing om een verkoopgesprek in te plannen.

Ook interesse? Inschrijven is nog altijd mogelijk!
Na de toewijzing zijn er per direct 4 mooie vrijstaande woningen beschikbaar. Daarnaast kan het natuurlijk zijn dat er weer woningen beschikbaar komen na de verkoopgesprekken. Je kunt je met het voorkeursformulier, ook ná de inschrijfperiode, nog inschrijven op jouw favoriete woning(en). Voor de actuele beschikbaarheid van de bouwnummers verwijzen we naar de plankaart. Hier staat per bouwnummer aangegeven of deze per direct beschikbaar is, onder optie is, dan wel verkocht is. Inschrijven kan op direct beschikbare bouwnummers of bouwnummers welke onder optie staan. Indien er geen reservekandidaten zijn voor het betreffende bouwnummer vanuit de inschrijfperiode benadert de makelaar je direct om een verkoopgesprek in te plannen.