calable=no" />
payoff
header
U bent hier: nieuws

Start verkoop fase 1 tijdens Woonmarkt Geerpark

Start verkoop fase 1 tijdens Woonmarkt Geerpark Start verkoop fase 1 tijdens Woonmarkt Geerpark Start verkoop fase 1 tijdens Woonmarkt Geerpark
17 januari 2017

Zaterdag 28 januari tussen 13.00 en 15.00 uur organiseert Geerpark een woonmarkt voor geïnteresseerden in een nieuwe koopwoning of vrije kavel. Bezoekers ontvangen er alle informatie over het nieuwe aanbod van duurzame woningen en vrije kavels in deze duurzame wijk in Vlijmen. De woonmarkt vormt ook de start verkoop van de eerste 50 woningen van de nieuwe buurt Goede Morgen van ontwikkelaars Hendriks Coppelmans en Janssen de Jong. Tijdens de woonmarkt geven de betrokken stedenbouwkundige en landschapsarchitect een aantal keer een presentatie over de stedenbouwkundige opzet van de wijk. Met uitleg over de natuur en het groen met het wijkpark als hart van de wijk, verkeer en parkeren en de toekomstige ontwikkeling van Geerpark. Kinderen kunnen onder begeleiding heerlijk knutselen en tekenen. De woonmarkt vindt plaats aan de rand van Geerpark bij Abdijhof Mariënkroon, Abdijlaan 8 in Nieuwkuijk.

Goede Morgen in verkoop: 50 woningen zonder energierekening
Goede Morgen is het nieuwste deelproject in Geerpark. Op 28 januari gaan de eerste 50 woningen in de verkoop. Met negen verschillende woningtypes in Oud-Hollandse stijl wordt dit deel gevarieerd en sfeervol. Er is een mooie mix van vrijstaande woningen, patio’s, twee-onder-een-kap en hoek- en tussenwoningen. Alle woningen zijn nul-op-de-meter en dus voorbereid op de toekomst: je wekt je eigen energie op met behulp van natuurlijke bronnen en hebt geen energierekening. Wonen in Goede Morgen is een slimme keus. 

Unieke vrije kavels
Zelf bouwen in Geerpark? Dit voorjaar komen er zo’n 35 nieuwe kavels op de markt. Deze zijn mooi gelegen ten noorden van het park. Daarnaast zijn er nog twee kavels te koop aan de Mortelweg. En meerdere kavels aan de Otter. De breedte van de kavel is hier zelf te bepalen en er kan welstandsvrij gebouwd worden. Zo kunnen bewoners echt het huis van hun dromen realiseren! De MogelijkMakers van de gemeente Heusden begeleiden de zelfbouwers van koop tot vergunning. Meer informatie op www.geerpark.nl en www.dekavelwinkel.nl.