calable=no" />
payoff
header
U bent hier: nieuws

Oplevering Goede Morgen gevierd met Foodtruckfestival

Oplevering Goede Morgen gevierd met Foodtruckfestival Oplevering Goede Morgen gevierd met Foodtruckfestival Oplevering Goede Morgen gevierd met Foodtruckfestival Oplevering Goede Morgen gevierd met Foodtruckfestival Oplevering Goede Morgen gevierd met Foodtruckfestival Oplevering Goede Morgen gevierd met Foodtruckfestival Oplevering Goede Morgen gevierd met Foodtruckfestival Oplevering Goede Morgen gevierd met Foodtruckfestival
19 september 2021

Zaterdag 18 september liep de hele wijk uit voor het Geerparkfestival. Organisatoren Buurt Bestuurt en de ontwikkelaars van Geerpark BV (Janssen de Jong en Hendriks Coppelmans) ontvingen zo’n 700 wijkbewoners in en rond het wijkpark. Samen maakten zij er een onvergetelijke dag van. Verspreid in deelgebied Goede Morgen stonden foodtrucks waar de bewoners van dit wijkdeel een hapje konden eten. Op deze manier werd door de ontwikkelaars de oplevering gevierd van 205 koop-en huurwoningen. Aan de woningen werd van 2017 tot en met 2021 gebouwd.

In het park was volop activiteit voor álle wijkbewoners. Buurt Bestuurt pakte uit met onder andere kinderattracties, optredens, eten en drinken, een dansworkshop, karaoke, kleurwedstrijd en loterij. Ook was er informatie over diverse buurtinitiatieven zoals de wandelclub, de kruidentuin, Fietsmaatjes en zwerfvuilploeg de Zappers. En er werd afscheid genomen van oud-voorzitter van Buurt Bestuurt, François Goedhart. Er waren mooie woorden van wethouder Mart van der Poel en Woonveste-directeur Eric van den Einden. Als dank voor zijn inzet werd François werd uitgeroepen tot ‘Ereburger van Geerpark’.