calable=no" />
payoff
header
U bent hier: nieuws

Ontwerpen gereed: 28 januari 2017 in verkoop

Ontwerpen gereed: 28 januari 2017 in verkoop Ontwerpen gereed: 28 januari 2017 in verkoop
13 december 2016

De ontwerpen van de nieuwbouwwoningen 'Goede Morgen' in Geerpark Vlijmen zijn klaar. Fase 1 bestaat uit 50 woningen en gaat op 28 januari 2017 in verkoop. De eerste artist impressies geven een 'sneak preview'. Met negen verschillende woningtypes in oud Hollandse stijl wordt dit deel van de wijk gevarieerd en sfeervol. Alle woningen zijn nul-op-de-meter en dus al voorbereid op de toekomst: je wekt je eigen energie op met behulp van natuurlijk bronnen en je hebt geen energierekening. Wonen in Goede Morgen is een slimme keus: voor je eigen toekomst maar ook die van je (klein)kinderen en de natuur.

Negen woningtypes
De eerste 50 woningen komen 'tegenover' het reeds gerealiseerde Morgen I. Het wordt een mooie mix van vrijstaande woningen, patio's, twee-onder-een-kap en hoek- en tussenwoningen. In verschillende breedtematen en gevelontwerpen. Dat maakt de wijk voor veel mensen aantrekkelijk.

Aandacht voor architectuur
De straatopbouw in hoven zorgt voor geborgenheid en rust. Ruim de helft van de woningen hebben uitzicht op het water. Het ontwerp van de woningen geeft de sfeer van de vorige eeuw, maar in een modern jasje. Met schuine kappen, duurzame natuurlijke materialen en aardse zachte kleuren gecombineerd met wit, zwart en antraciet. Maar ook met bijzondere details zoals luiken en mooie metselwerkaccenten.
De zonnepanelen zijn verwerkt in het dak via een zogenaamd 'indaksysteem': de panelen liggen niet in een patroon boven op de dakpannen, maar vullen een volledig dakvlak en vormen zo de dakbedekking. Dat geeft een rustig beeld.

'Nul-op-de-meter': slimme keus
Alle woningen in Goede Morgen zijn 'nul-op de-meter'. Dat betekent dat ze zelf net zoveel energie opwekken als ze nodig hebben. Je maakt geen gebruik van gas, maar van natuurlijke bronnen zoals de zon. Daarmee loop je als woningeigenaar voorop op de standaard van de toekomst. Dat heeft zijn voordelen in het gebruik (denk aan de lage energiekosten en het aangename binnenklimaat) maar ook voor de waardeontwikkeling van je woning. Een slimme investering dus!

Op de hoogte blijven
Lijkt het je wat, wonen in een nul-op-de-meterwoning in Goede Morgen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. We houden je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen en je ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor de start verkoop.