calable=no" />
payoff
header
U bent hier: nieuws

Nieuw in verkoop: 7 Buitenkanswoningen

Nieuw in verkoop: 7 Buitenkanswoningen Nieuw in verkoop: 7 Buitenkanswoningen Nieuw in verkoop: 7 Buitenkanswoningen Nieuw in verkoop: 7 Buitenkanswoningen
19 april 2019

Er is nieuw woningaanbod in de Geerpark Vlijmen! In fase 3 van deelgebied Goede Morgen zijn vanaf 19 april 7 Buitenkanswoningen in verkoop. Deze hoek- en tussenwoningen liggen dicht bij het park en de bouw start al in mei 2019. Een echte buitenkans dus, want volgend voorjaar kun je er al wonen. Zie je jezelf hier al wonen? Schrijf dan in vóór 5 mei 2019 12.00 uur.

Deze Buitenkanswoningen liggen op een mooie plek dicht bij het grote wijkpark. Sommige hebben er zelfs uitzicht op! De waterslinger die door de wijk kronkelt, kom je hier letterlijk op elke hoek van de straat tegen. Dat geeft een heerlijk gevoel van ruimte.

Sfeer van de jaren 30
Net als in fase 2 van Goede Morgen hebben deze Buitenkanswoningen een mooie jaren 30 architectuur. Je ziet een combinatie van klassieke en landelijke elementen. Het klassieke zie je terug in de forse kap met dakoverstek, rode bakstenen, omkaderde voordeur en (eyecatcher) het ronde raam. De witte gevelbekleding en de frisse accenten zorgen voor de landelijke knipoog. De tussenwoningen hebben speelse, verspringende gevelindelingen. Dat geeft variatie in de straat. De twee hoekwoningen hebben op de verdieping twee extra raampartijen wat zorgt voor een zee van licht in het trappenhuis.

Energiezuinig en comfortabel: klaar voor de toekomst
Alle Buitenkanswoningen zijn zeer energiezuinig (nul-op-de-meter) en dus helemaal klaar voor de toekomst. Dankzij de goede isolatie, bodemwarmtepomp en zonnepanelen heb je lage of zelfs geen energiekosten. Je huis maakt gebruik van natuurlijke energiebronnen (super duurzaam!) en voelt lekker comfortabel. In de zomer kun je de woning zelfs koelen.

Nu kopen is volgend jaar al wonen
Omdat de woningen aanvankelijk bestemd waren voor de particuliere huur, maar de beoogde belegger de projectomvang toch net wat te klein vond, komen deze woningen nu versneld in verkoop. Volgende maand beginnen we al met bouwen. Geen verkoopdrempel dus, maar de zekerheid dat je in het voorjaar van 2020 al kunt verhuizen. En hoewel je aan de buitenzijde nauwelijks aanpassingen kunt doen (bijvoorbeeld geen aanbouw en tuindeuren) zijn er binnen nog volop keuzemogelijkheden om je eigen droomhuis te creëren.

Verkoopinformatie en prijslijst
De prijslijst met v.o.n-prijzen en detailinformatie over de verschillende kavels vind je hieronder. Klik ook op de plankaart voor kavelinformatie en woningplattegronden. Zie ook de verkoopprocedure hieronder.

Schrijf je in voor 5 mei!
Heb je interesse? Schrijf je dan in via dit voorkeursformulier (hieronder kun je ook een printbare versie downloaden). Zorg je ervoor dat het formulier uiterlijk 5 mei om 12.00 uur bij makelaar Van de Zande of Staete binnen is?

Neem voor de actuele beschikbaarheid contact op met de makelaar (woningen onder optie kunnen vrij komen. De makelaar werkt met een reservelijst).Downloads:
pdf prijslijst
pdf Voorkeursformulier
pdf Verkoopprocedure