payoff
header
U bent hier: nieuws

Laatste woning van Goede Morgen verkocht!

Laatste woning van Goede Morgen verkocht!
05 februari 2020

De laatste woning van Goede Morgen is verkocht! Pim en Ivonne tekenden deze week de laatste koopovereenkomst voor een fraaie tweekapper met uitzicht op de waterslinger. Een mijlpaal, want deze mooie nieuwe wijk in Geerpark is daarmee volledig uitverkocht! 

Goede Morgen Geerpark Vlijmen
In 2017 zijn de ontwikkelaars van Geerpark BV, Janssen de Jong Projectontwikkeling en Hendriks Coppelmans, gestart met de verkoop van de eerste 50 koopwoningen en 56 huurwoningen in Goede Morgen fase 1. De sleutels van de woningen uit de eerste fase zijn inmiddels allemaal overgedragen aan de nieuwe bewoners welke hier met veel plezier wonen. In 2018 zijn Goede Morgen fase 2 en 3 in verkoop gebracht, bestaande uit 60 koopwoningen en 15 huurwoningen. De bouw van deze fases is momenteel in volle gang en de woningen worden dit jaar opgeleverd. In 2019 is de verkoop van de 4e en daarmee laatste fase van Goede Morgen gestart, welke nu volledig is uitverkocht. De bouw zal dit voorjaar aanvangen.

Na afronding zijn er 205 nieuwe woningen ontwikkeld en gerealiseerd in Goede Morgen Geerpark Vlijmen. Het resultaat is een gevarieerde wijk met een diversiteit aan woningtypes, architectuur en de combinatie van duurzaamheid, energiezuinigheid en comfort. Maar het mooiste van allemaal is dat we daarmee ook 205 gezinnen een hele fijne nieuwe woonplek kunnen bieden. Iets waar we als Geerpark B.V. bijzonder trots op zijn!

Toekomstige fase Tot Morgen
Ondertussen is Geerpark BV druk bezig met de voorbereidingen voor de mooie nieuwe wijk, 'Tot Morgen' aan de andere kant van het park.
In Tot Morgen krijgen de woningen een mooie landelijke architectuur met een knusse maar moderne sfeer. Dit wordt versterkt door het gebruik van bruingrijze steensoorten en stijlvolle zwarte en friswitte houten elementen. Een groot aantal woningen in Tot Morgen heeft een veranda aan de voorzijde, waardoor je nog meer kunt genieten van de natuur om je heen. Zoals alle woningen in Geerpark, zijn ook de woningen in Tot Morgen gasloos en nul-op-de-meter. Je woont er duurzaam met een hele lage energierekening. Helemaal klaar voor de toekomst!

Op de hoogte blijven
Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe fase Tot Morgen en een uitnodiging ontvangen als de verkoop van start gaat? Schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief op de projectwebsite totmorgengeerpark.nl. Hier kun je vanaf nu ook alle informatie over dit nieuwe plangebied vinden. De verkoop van Tot Morgen start naar verwachting rond mei 2020.