calable=no" />
payoff
header
U bent hier: nieuws

Laatste woning fase 1 verkocht!

Laatste woning fase 1 verkocht! Laatste woning fase 1 verkocht!
05 maart 2018

Goede Morgen groeit in snel tempo door. De eerste fase van 42 woningen is uitverkocht! Steven Debets en Nienke Raspe uit Den Bosch tekenden afgelopen vrijdag de laatste koopovereenkomst. De bouw is in volle gang en ontwikkelaars Hendriks Coppelmans en Janssen de Jong Projectontwikkeling zijn alweer bezig met de voorbereidingen voor de tweede fase. Dit nieuwe wijkdeel, dichtbij het park, gaat al deze zomer in verkoop. Alle woningen zijn, net als in de eerste fase, nul-op-de-meter. In Goede Morgen ben je helemaal klaar voor de toekomst!

Steven en Nienke zijn klaar voor de toekomst
Een nul-op-de-meterwoning wekt zelf net zoveel energie op als ze nodig heeft. Je maakt geen gebruik van gas, maar van natuurlijke energiebronnen zoals de zon en bodemwarmte. Daarmee loop je als woningeigenaar voorop op de standaard van de toekomst. Dat heeft zijn voordelen in het gebruik (denk aan de lage energiekosten en het aangename binnenklimaat) maar ook voor de waardeontwikkeling van je woning. Een slimme investering, vinden ook Steven en Nienke. Zij kochten de laatste woning in fase 1 van Goede Morgen. In hun twee-onder-een-kapwoning XL met uitzicht op de waterslinger gaat het jonge gezin genieten van al het moois dat Geerpark te bieden heeft: veel ruimte met water en groen, avontuurlijke speelplekken voor de meiden en zelfs hun eigen schaatsbaan en speelwater voor de deur!

Gevarieerd woningaanbod in jaren 30-stijl 
In de volgende fase van Goede Morgen is keus uit hoek- en tussenwoningen, verschillende twee-onder-een-kapvarianten, patio's en vrijstaande woningen. De architectuurstijl is duidelijk anders dan in alle voorgaande delen van Geerpark. In deze nieuwe woonbuurt is namelijk gekozen voor de sfeervolle jaren 30-stijl. Klassieke charme dus, maar dan wel gecombineerd met duurzaamheid, energiezuinigheid en comfort. 

Op de hoogte blijven
Lijkt het je wat, wonen in een nul-op-de-meterwoning in Goede Morgen? Schrijf je dan hier in. We houden je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen en je ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor de start verkoop.

Op de foto: Steven en Nienke Debets kochten vrijdag de laatste nul-op-de-meter-woning in Goede Morgen fase 1. Kopersbegeleider Ron Cornelissen feliciteert hen namens ontwikkelaar Geerpark BV met een mooi veldboeket en een insectenhotel.