calable=no" />
payoff
header
U bent hier: nieuws

Laatste woning Goede Morgen fase 2 opgeleverd aan tevreden kopers!

Laatste woning Goede Morgen fase 2 opgeleverd aan tevreden kopers!
18 september 2020

Een mooi moment! Alle woningen in Goede Morgen fase 2 zijn opgeleverd. Goede Morgen fase 2 bestaat uit 53 woningen in Geerpark Vlijmen. Nadat in april 2020 al de eerste woningen werden opgeleverd overhandigde uitvoerder Nick van Weert van Janssen de Jong Bouw Zuid donderdagochtend 17 september 2020 de laatste sleutels aan de tevreden kopers.

“Een mijlpaal is het zeker,” aldus Nick. “Al met al is het bouwen van 53 woningen toch een flink traject van plan tot oplevering. Ik ben super tevreden met de totstandkoming van dit project op deze mooie locatie aan het Geerpark. We hebben prachtige woningen op kunnen leveren, zoals de woningen met de ronde erkers en de woningen met een bijzondere schoorsteen. Daarnaast geeft het natuurlijk veel voldoening dat de kopers super enthousiast zijn over hun nieuwe wijk. We hebben regelmatig te horen gekregen dat de woningen er mooi bijstaan en dat het een fijn en prettig proces is geweest betreft de totale bouw. De bewoners zijn echt happy en dat laten ze ook merken.”

Goede Morgen groeit door
Goede Morgen fase 1, 2, 3 zijn inmiddels opgeleverd maar Goede Morgen groeit nog altijd door. In deelgebied Goede Morgen fase 4 worden momenteel 24 woningen gebouwd in dezelfde kenmerkende jaren '30 stijl als Goede Morgen fase 2 en 3.
De opleveringen van Goede Morgen fase 4 starten in Q1 van 2021. Daarmee komt Goede Morgen snel tot een mooie afronding en kan er heerlijk rustig gewoond worden.