calable=no" />
payoff
header
U bent hier: nieuws

Kom naar de woonmarkt - 25 augustus 2018!

Kom naar de woonmarkt - 25 augustus 2018!
18 juli 2018

De 53 nieuwe woningen van Goede Morgen fase 2 gaan op zaterdag 25 augustus in verkoop tijdens de Woonmarkt Geerpark. Kom ook een kijkje nemen, wellicht is jouw droomwoning hier wel te vinden!

Tussen 10.30 en 12.30 uur ben je van harte welkom om binnen te lopen bij de Woonmarkt op de bouwlocatie Goede Morgen (bereikbaar via de Abt van Engelenlaan-Mortelweg). Natuurlijk vind je er alle informatie over het actuele woningaanbod en de vrije kavels in deze bijzondere duurzame wijk. Maar er is ook uitleg over de stedenbouwkundige opzet van Geerpark, de bijzondere aandacht voor natuur, landschap en water, de inrichting van het park, energiezuinig en duurzaam bouwen, buurtinitiatieven en toekomstige ontwikkeling van de wijk. je kunt rondstruinen over de markt en onder het genot van een kopje koffie alle informatie bekijken. Uiteraard is er de gelegenheid om rustig te praten met de aanwezige makelaars en hypotheekadviseurs. Kinderen zijn ook van harte welkom en kunnen onder begeleiding van onze kinderopvang heerlijk knutselen en tekenen.

53 woningen in jaren 30-stijl
De woonmarkt vormt de start verkoop van de tweede fase van project Goede Morgen van ontwikkelaars Janssen de Jong en Hendriks Coppelmans. Dit nieuwe wijkdeel kenmerkt zich door een grote diversiteit aan woningtypes: van vrijstaand tot twee-onder-één-kap, patio's en hoek- en tussenwoningen. In totaal zijn er door Marquart architecten 14 verschillende gevels ontworpen, allemaal in een karakteristieke jaren-30 architectuur. Vol met rijke details zoals ronde voordeuren en ramen, grote kappen met forse overstekken, mooie rode bakstenen met witte accenten en sierlijke daklijsten. De 53 woningen liggen op een van de mooiste plekken van Geerpark. Direct aan het grote wijkpark en omzoomd door de waterslinger. Het centrum van Vlijmen is dichtbij en den Bosch ligt om de hoek. Toch woon je hier heerlijk landelijk en in alle rust. Alle woningen in Goede Morgen zijn nul-op-de-meter en gasloos en dus voorbereid op de toekomst. De algemene informatie over de woningtypes van fase 2 tref je op de website. Zo kun je je gedurende de zomervakantie al orienteren op de verschillende types.

Brochure en prijslijst 
Tijdens de woonmarkt is de brochure van Goede Morgen fase 2 beschikbaar, de prijslijst en een inschrijfformulier om je voorkeur kenbaar te maken. 

Schrijf je in!
Ook zo enthousiast en nieuwsgierig naar meer? En lijkt het je wat, wonen in een nul-op-de-meterwoning in Goede Morgen? Schrijf je dan in op de website. We houden je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen. 

Geniet van je zomervakantie en graag tot 25 augustus!