calable=no" />
payoff
header
U bent hier: nieuws

Kom naar de 'sneak preview' fase 2 op 30 juni

Kom naar de 'sneak preview' fase 2 op 30 juni
29 mei 2018

Tijdens het ‘sneak preview’-evenement op 30 juni aanstaande worden de eerste woningontwerpen van de nieuwe fase van Goede Morgen Geerpark Vlijmen gepresenteerd. Kom vrijblijvend een kijkje nemen tussen 10:30 - 12:00 uur. Wie weet is jouw droomwoning hier wel te vinden!

Wonen in jaren 30-stijl

Ben jij op zoek naar een nieuwe, ruime en sfeervolle woning? Het liefst in een karaktervolle jaren 30-stijl met een rijke detaillering? In een landelijke setting, met een groot park voor de deur, maar wél met de stad om de hoek? En wil je daarnaast geen last hebben van stijgende gasprijzen en de transitie naar een gasloos Nederland door nú alvast een duurzame keuze te maken? Dan ben je in Goede Morgen aan het juiste adres! 

Op een van de mooiste plekken...
De tweede fase van Goede morgen ligt op een van de mooiste plekken in Geerpark. Direct aan het grote wijkpark en omzoomd door de waterslinger. Een heerlijke plek om thuis te komen, te ontspannen en waar kinderen eindeloos kunnen ravotten. Het centrum van Vlijmen en Den Bosch zijn dicht bij. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de jaren 30. Woningen met klassieke charme en rijke detailleringen, maar dan volledig gasloos en nul-op-de-meter. Woningen van de nieuwe jaren 20/30 van deze eeuw. Helemaal klaar voor de toekomst!

Mix van 14 verschillende woningtypes
Met maar liefst 14 verschillende woningtypes is er veel diversiteit en voor ieder wat wils. Zo komt er een mix van vrijstaande woningen, verschillende twee-onder-een-kapvarianten, patio’s en hoek- en tussenwoningen. De 53 woningen gaan direct na de zomervakantie in verkoop.

'Sneak preview' op bouwlocatie
Ook zo enthousiast en nieuwsgierig naar meer? Op zaterdag 30 juni 2018 tussen 10.30 en 12.00 uur ben je van harte welkom in Geerpark voor een sneak preview (vrije inloop, locatie: tent in het park, bereikbaar via Abt van Engelenlaan-Mortelweg). Onder het genot van een kopje koffie presenteren we je hier met trots de eerste vijf woningontwerpen van deze mooie nieuwe fase. De makelaars zijn aanwezig om je te voorzien van alle informatie over de verkoop en de bijzondere wijk Geerpark. Jij komt toch ook?

Op de hoogte blijven
Lijkt het je wat, wonen in een nul-op-de-meterwoning in Goede Morgen? Schrijf je dan in. We houden je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen en je ontvangt straks een persoonlijke uitnodiging voor de start verkoop.