calable=no" />
payoff
header
U bent hier: nieuws

Geerpark groeit en bloeit. Ook je eigen plek in Goede Morgen?

Geerpark groeit en bloeit. Ook je eigen plek in Goede Morgen? Geerpark groeit en bloeit. Ook je eigen plek in Goede Morgen? Geerpark groeit en bloeit. Ook je eigen plek in Goede Morgen?
30 oktober 2018

De verkoop van de tweede fase van project Goede Morgen verloopt zeer voorspoedig. Binnen korte tijd is er al zo'n 65% van de woningen verkocht. En dat is ook niet zo verwonderlijk want Geerpark is een prachtige én bijzondere wijk om te wonen! Neem nou de ligging van Geerpark, vlakbij het centrum van Vlijmen en 's-Hertogenbosch, maar wel heerlijk rustig en omringd door de natuur. Daarnaast is het een bijzondere duurzame wijk waar je als bewoner letterlijk voorop loopt in de ontwikkelingen. Hier koop je een huis van de toekomst. Gasloos en nul-op-de-meter wél zo ideaal én een bewuste keuze!

Wijkpark volop in ontwikkeling!
En welke nieuwbouwwijk heeft er nu zo'n riant groen wijkpark voor de deur? Dit bijzondere hart van de wijk krijgt al vorm en is dus volop in bloei als je hier als nieuwe bewoner van Goede Morgen komt wonen! De fruitbomen, bankjes en de waterpartijen zijn al gerealiseerd. Daarnaast is er afgelopen week een deel van de speeltoestellen geplaatst in het park. Hier kun je lekker een balletje trappen, met water spelen en heerlijk sporten. Het herfstzonnetje nodigt je uit om naar buiten te gaan en in het voorjaar pluk je hier het fruit van de bomen. Op korte termijn zullen ook de hangbrug, wandelbrug en de uitkijktoren in het park worden gerealiseerd. Met eigen ogen zien waarom Geerpark jouw ideale nieuwe thuis kan zijn? Bekijk dan hier het filmpje over deze bijzondere duurzame wijk.

Ook je eigen plek bemachtigen?
Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar in project Goede Morgen fase 2. Neem snel een kijkje op de plankaart voor de mogelijkheden of neem contact op met een van de makelaars.