calable=no" />
payoff
header
U bent hier: nieuws

Eerste woning verkocht

Eerste woning verkocht   Eerste woning verkocht   Eerste woning verkocht   Eerste woning verkocht
28 maart 2017

De lente is voor dit stel uit Empel goed begonnen. Zij kochten vandaag als eerste een woning in deelgebied Goede Morgen in Geerpark Vlijmen. De komende periode zetten ook hun nieuwe buren een handtekening onder het koopcontract. Er is veel belangstelling voor de energiezuinige woningen in dit nieuwe deel van de wijk. Ook van buiten Vlijmen. Niet zo gek, want in Goede Morgen woon je niet alleen in een mooie groene omgeving, ook je maandlasten zijn heel gunstig.

De eerste kopers van Goede Morgen wonen nu nog met hun twee kinderen in een twee-onder-een-kapwoning in Empel (bij Den Bosch). Een van de kinderen gaat binnenkort het huis verlaten en het stel wil graag wat kleiner gaan wonen. Ze kozen voor een patiowoning in Geerpark. Alles is hier lekker gelijkvloers en de natuur is overal aanwezig. Straks hebben ze vanuit hun nieuwe comfortabele huis uitzicht op de waterslinger. De zon wekt de benodigde energie op en dat scheelt flink in de maandlasten. Hoe heerlijk is dat!

Besparen op maandlasten? Vraag het de makelaar!
Wil je ook slim en duurzaam wonen en  weten welke woningen nog beschikbaar zijn in dit mooie nieuwe deel van Geerpark? Informeer dan bij een van de makelaars. Zij rekenen ook graag aan je voor hoe je met deze woningen fors bespaart op je maandlasten.