calable=no" />
payoff
header
U bent hier: nieuws

Donderdag 6 juni: start verkoop laatste fase Goede Morgen. Kom je ook?

Donderdag 6 juni: start verkoop laatste fase Goede Morgen. Kom je ook? Donderdag 6 juni: start verkoop laatste fase Goede Morgen. Kom je ook? Donderdag 6 juni: start verkoop laatste fase Goede Morgen. Kom je ook? Donderdag 6 juni: start verkoop laatste fase Goede Morgen. Kom je ook? Donderdag 6 juni: start verkoop laatste fase Goede Morgen. Kom je ook?
17 mei 2019

Er is nieuw woningaanbod in de duurzame wijk Geerpark in Vlijmen! Tussen het park en de waterslinger ligt de vierde en daarmee laatste fase van deelgebied Goede Morgen. De verkoop van de 24 woningen in dit gebied start op donderdag 6 juni. Je bent van harte welkom tussen 18.00 tot 19:30 uur in informatiecentrum Morgenland in het park van Geerpark.

In deze laatste fase woon je op een mooie plek dicht bij het grote wijkpark. Sommige woningen hebben er zelfs uitzicht op! De waterslinger die door de wijk kronkelt, kom je hier letterlijk op elke hoek van de straat tegen. Dat geeft een heerlijk gevoel van ruimte.

Sneak preview
Nieuwsgierig naar de woningen van deze laatste fase van Goede Morgen? We delen graag alvast de eerste beelden met je. In deze fase heb je de keuze uit verschillende woningtypes. Aan het water liggen vijf hoek- en tussenwoningen. De twee hoekwoningen hebben een garage en eigen oprit. Daarnaast zijn er diverse types twee-onder-een-kapwoningen, allemaal met hun eigen bijzondere kenmerken. Met een fraaie topgevel bijvoorbeeld of een XL-garage en uitgebouwde entree. Daarnaast is er één bijzondere royale vrijstaande woning, gelegen aan het park, op een groot perceel met een heerlijke zonnige achtertuin op het zuiden. Uniek, want er is er maar eentje van!

Sfeervolle jaren ’30 architectuur
Net als in fase 2 en 3 van Goede Morgen hebben de nieuwe woningen een mooie jaren 30 architectuur. De ideale combinatie van klassieke en landelijke elementen. Zo hebben de woningen forse kappen met dakoverstek, verschillende kleuren rood metselwerk gecombineerd met frisse witte accenten en houten gevelbekleding. Dit wordt afgewisseld met eyecatchers zoals ronde ramen en voordeuren en sierlijke metselwerkdetails. Dat zorgt voor veel variatie in het straatbeeld.

Energiezuinig en comfortabel: klaar voor de toekomst
Alle woningen zijn zeer energiezuinig (nul-op-de-meter) en dus helemaal klaar voor de toekomst. Dankzij de goede isolatie, bodemwarmtepomp en zonnepanelen heb je lage of zelfs geen energiekosten. Je huis maakt gebruik van natuurlijke energiebronnen (super duurzaam!) en voelt lekker comfortabel. In de zomer kun je de woning zelfs koelen.

Start verkoop 6 juni
Je bent van harte welkom bij de start verkoop. Op donderdag 6 juni kun je tussen 18:00 en 19:30 uur alle informatie ophalen bij het informatiecentrum Morgenland, in het wijkpark van Geerpark (bereikbaar via de route Wolput, Abt van Engelenlaan, Mortelweg). De makelaars zijn aanwezig om je te voorzien van de brochure, v.o.n.-prijslijst, het inschrijfformulier en detailinformatie over de verschillende woningen. 

Schrijf je in tot 16 juni
Heb je interesse? Schrijf je dan in via het voorkeursformulier dat verkrijgbaar is tijdens de start verkoop. Zorg je ervoor dat het formulier uiterlijk 16 juni om 17.00 uur bij makelaar Van de Zande of Staete binnen is?