calable=no" />
payoff
header
U bent hier: nieuws

Bouw van start

Bouw van start Bouw van start
02 november 2017

Deze week zijn we gestart met de voorbereidende werkzaamheden in Goede Morgen. Daarna starten we met de echte bouw, te beginnen met het boren van de bronnen voor de aardwarmtepompen. De woningen worden gebouwd door Hendriks Coppelmans Bouwgroep BV uit Uden in opdracht van Geerpark BV, een samenwerkingsverband van Hendriks Coppelmans en Janssen de Jong Projectontwikkeling. De eerste woningen worden naar verwachting in het najaar van 2018 opgeleverd. De laatste eind 2018.

50 nul-op-de-meterwoningen
We bouwen 42 nul-op-de-meterkoopwoningen in negen verschillende types. De meeste woningen zijn verkocht. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Op de plankaart kun je zien welke woningen nog vrij zijn. Naast de 42 koopwoningen bouwen we in fase 1 ook 8 huurwoningen. Deze particuliere huurwoningen worden verhuurd door Stienstra. Voor verhuurinformatie: p.kuijper@stienstra.nl, (Patrick Kuijper). De eerste woningen in Goede Morgen worden naar verwachting in het najaar van 2018 opgeleverd. De laatste eind 2018.

Nieuwsbrief Geerparkbewoners
We vinden het belangrijk dat bewoners van Geerpark tijdens de bouw goed op de hoogte zijn van wat er in hun woonomgeving gebeurt. Met de nieuwsbrief 'bouwnieuws' informeren we hen hierover. Deze week verscheen de eerste editie met onder andere informatie over bouwverkeerroutes, veiligheid, bouwvolgorde, planning en bereikbaarheid bij vragen en overlast. U kunt de nieuwsbrief hier digitaal lezen. Kopers informeren we via een afzonderlijke nieuwsbrief. Deze verschijnt binnenkort.