calable=no" />
payoff
header
U bent hier: nieuws

Bouw fase 1 dit najaar van start

Bouw fase 1 dit najaar van start
17 juli 2017

Goed nieuws: de woningverkoop in de eerste fase van Goede Morgen gaat voortvarend en ontwikkelaars Janssen de Jong en Hendriks Coppelmans starten met de bouw. In het najaar gaat de schop in de grond voor de bouw van 41 nul-op-de-meterwoningen, waarvan acht middeldure huurwoningen. Hendriks Coppelmans gaat alle woningen namens de samenwerkende ontwikkelaars bouwen. Naar verwachting krijgen de bewoners eind 2018 de sleutel van hun nieuwe huis.

Nog enkele woningen beschikbaar

In de eerste fase van Goede Morgen zijn nog enkele koopwoningen beschikbaar, in diverse prijsklassen en types. Weten welke woningen nog vrij zijn? Kijk dan op de plankaartl of neem voor meer informatie contact op met de makelaars: Van de Zande makelaardij (073-5111999 / vlijmen@zande.nl) of Staete makelaars (073- 5117000 / nieuwbouw@staete.nl).

Ook huurwoningen
Deze bouwfase bevat naast koopwoningen ook acht middeldure huurwoningen, allemaal nul-op-de-meter. Deze particuliere huurwoningen worden verhuurd door Stienstra. Wanneer de verhuur van start gaat, is nog niet bekend. Belangstellenden kunnen voor informatie contact opnemen met Patrick Kuijper via p.kuijper@stienstra.nl.