calable=no" />
payoff
header
U bent hier: nieuws

Bouw Goede Morgen fase 2 in juni van start - Al 90% verkocht!

Bouw Goede Morgen fase 2 in juni van start  - Al 90% verkocht!
19 maart 2019

 

Goede Morgen in de duurzame wijk Geerpark Vlijmen groeit in snel tempo door. Terwijl de meeste woningen in fase 1 zijn opgeleverd is inmiddels ook al voor circa 90% van de woningen van fase 2 een koper gevonden. De omgevingsvergunning is verleend en na het onherroepelijk worden kan de bouw definitief van start gaan. Volgens de huidige planning wordt er in juni 2019 gestart met het boren van de bronnen voor de duurzame nul-op-de-meter-woningen. Er zijn nog enkele riante vrijstaande woningen beschikbaar. Nu kopen is volgend jaar gegarandeerd je intrek nemen in je nieuwe woning!

Dit nieuwe wijkdeel ligt op een van de mooiste locaties van Geerpark. Je woont direct aan het grote wijkpark en veel woningen hebben uitzicht op de waterslinger. De woningen zijn zeer energiezuinig (nul-op-de-meter) en hebben een mooie jaren ’30 architectuur.

Nu kopen is volgend jaar al wonen
Riant wonen en toch uiterst duurzaam, dat doe je in een van de laatste beschikbare vrijstaande woningen van Goede Morgen fase 2. Je hebt nog de keuze uit diverse types met ieder zijn eigen unieke uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een woning met een royale rond gemetselde erker, een uitgebouwde topgevel of een robuuste gemetselde schoorsteen. De rijke detailleringen zoals de ronde voordeuren en metselwerkaccenten geven de woningen een tijdloze charme. Gecombineerd met duurzame materialen en het nul-op-de-meter-principe zijn de woningen echt helemaal van nu. Bekijk de plankaart voor meer informatie over de ligging en actuele beschikbaarheid. Of neem contact op met de makelaar. Het voordeel van nu kopen is dat je nieuwe woning in juni al gebouwd gaat worden en je volgend jaar al woont in Geerpark!

Makelaars in Geerpark tijdens NVM open huizenroute op 30 maart
Op zaterdag 30 maart kun je tijdens de NVM Open Huizenroute terecht in het nieuwe informatiecentrum in het park van Geerpark. De makelaars zijn van 13:00 – 15:00 uur aanwezig om informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden over de laaste vrijstaande woningen in fase 2. Ook kun je hier de brochure en prijslijst afhalen. Een mooi moment om ook direct de wijk met eigen ogen te bekijken. Je bent van harte welkom!

Omgevingsvergunning verleend
Goed nieuws! De gemeente heeft de omgevingsvergunning verleend voor de bouw van de 53 koopwoningen in Goede Morgen fase 2. Dat betekent dat de wettelijke bezwaarperiode van zes weken in is gegaan. Als er géén bezwaar wordt gemaakt, dan verwachten we na die periode iedereen met goed nieuws blij te kunnen maken en kan de notaris direct daarna starten met het maken van afspraken voor de transporten.

Nul-op-de-meter en EnergiePrestatieGarantie
Alle woningen in Goede Morgen zijn nul-op-de-meter (NOM). Dat betekent dat elke woning over een jaar genomen net zoveel energie opwekt als ze gebruikt. De energierekening is dus heel laag of zelfs nul. Alle energie is afkomstig van natuurlijke energiebronnen en er is geen gasaansluiting. In Goede Morgen woon je dus heel duurzaam in een woning van de toekomst. Het is mogelijk om een EnergiePrestatieGarantie (EPG) af te sluiten met het bijbehorende storings- en onderhoudscontract. Hiermee ben je ervan verzekerd dat je NOM-nieuwbouwwoning gedurende 10 jaar na oplevering het te verwachten rendement behaalt. Inmiddels heeft al ruim 85% van de kopers van Goede Morgen fase 2 gekozen voor de EPG-garantie.