calable=no" />
payoff
header
U bent hier: nieuws

Bewoners geven Geerpark Vlijmen een 8!

Bewoners geven Geerpark Vlijmen een 8!
21 juli 2016

Het echte buitenleven, heerlijk ruim wonen tussen het groen en de Waterslinger in een duurzame wijk die is voorbereid op de toekomst. Dat is kort samengevat hoe de bewoners van Geerpark hun wijk ervaren. Zij waarderen het wonen in Geerpark gemiddeld met een 8. Twee op de drie bewoners geven zelfs een 8 of hoger. Er is geen enkele onvoldoende uitgedeeld. Dat blijkt uit een onderzoek naar de woonwensen van bewoners en belangstellenden dat we onlangs deden. 

Geerpark klopt
Bewoners geven aan dat zij vooral voor Geerpark kiezen vanwege de ligging en de ruime, groene omgeving. Het is er heerlijk wonen en ontspannen. En spelen is er een echt avontuur. De ambitie van meest duurzame woonwijk van Nederland zien zij ook in hun woonomgeving terug. Zij waarderen de comfortabele woningen met slimme installaties, duurzame materialen en lage energielasten (87%). 70% geeft aan duurzaamheid overal in de wijk terug te zien en dat Geerpark een groen en stoer karakter heeft.

Betrokken bewoners
Bewoners van Geerpark zijn zeer betrokken bij hun wijk. Dat blijkt ook uit de hoge respons: ruim 80% van de huishoudens in Geerpark heeft de vragenlijst ingevuld. Goed burencontact en kinderen die samen kunnen spelen scoren hoog. Wat overigens niet betekent dat mensen bij elkaar de deur platlopen. Bewoners hebben ook behoefte aan privacy. Het is echt een wijk voor jong en oud. Er wonen zowel starters, als senioren en gezinnen met kinderen.

Tips voor Geerpark
Ook hebben we tips gekregen voor verbeteringen. Met die suggesties en de resultaten uit het onderzoek gaan we aan de slag! Meer weten over de tips en de status? Lees verder op geerpark.nl.

Bron: geerpark.nl