calable=no" />
payoff
header
U bent hier: nieuws

Al meer dan 50% verkocht: kom ook wonen in Goede Morgen

Al meer dan 50% verkocht: kom ook wonen in Goede Morgen
05 oktober 2018

Een prachtig resultaat voor de verkoop van de tweede fase van project Goede Morgen. Reeds meer dan 50% van de optanten heeft het besluit genomen om tot aankoop over te gaan, en dat binnen slechts 2 weken na het eerste verkoopgesprek! Wil jij ook wonen in deze mooie nieuwe wijk? Reageer dan snel op de laatste woningen.

Grijp nu ook je kans om hier te wonen!
Terwijl de eerste fase van Goede Morgen volop in aanbouw is gaat de verkoop van de tweede fase in recordtempo. Van de 53 koopwoningen in Goede Morgen fase twee zijn er nog slechts enkele woningen direct beschikbaar. Meerdere woningen zijn momenteel onder optie, maar ook daarvoor is het mogelijk je interesse kenbaar te maken. Neem een kijkje op de plankaart voor de verkoopstatus per bouwnummer. Heb je interesse? Neem dan snel contact op met de makelaars. Zij plannen graag een vrijblijvend adviesgesprek met je in: Van de Zande makelaardij (073-5111999 / vlijmen@zande.nl) of Staete makelaars (073- 5117000 /nieuwbouw@staete.nl).

Bewust kiezen voor wonen in Geerpark
Uiteraard kunnen de makelaars je alles vertellen over de bijzondere duurzame, gasvrije wijk Geerpark en waarom je hier zou moeten wonen. Maar wat is er nu beter dan het horen van kopers die je voor gingen? Wat zijn hun beweegredenen om te gaan wonen in Geerpark?

Sjors en Danja kochten een nul-op-de-meter-woning in Goede Morgen fase 1 en vertellen je graag wat hun motiveert: Lagere maandlasten, zelf energie opwekken en vooral een eigen plekje in een mooie, groene wijk. Lees hier het volledige interview.

De stad trekt, zeker als je er bent opgegroeid. Maar een rustige woonomgeving is ook heerlijk. Robin en Pleuni gaan met hun nul-op-de-meterwoning in de wijk Goede Morgen fase 1 in Vlijmen voor het beste uit twee werelden. Rust en groen om zich heen, en toch dicht bij hun geliefde Den Bosch. Lees hier het volledige interview.

In Goede Morgen fase twee is er voor ieder wat wils, van hoek- en tussenwoningen tot twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen en patio's. Een mooie diverse wijk, prachtig gelegen aan het grote wijkpark, die uitnodigd om hier ook je eigen plek te bemachtigen!