payoff
header
U bent hier: nieuws

Al bijna 70% van Goede Morgen fase 4 verkocht. Zie jij jezelf hier ook wel wonen?

Al bijna 70% van Goede Morgen fase 4 verkocht. Zie jij jezelf hier ook wel wonen?
08 oktober 2019

De verkoop van Goede Morgen fase 4 gaat in rap tempo door. Al bijna 70% van de woningen is verkocht en daarmee is de verkoopdrempel in zicht. De omgevingsvergunning is aangevraagd en zodra deze procedure is afgerond kunnen we de bouw van de laatste fase van Goede Morgen gaan aankondigen, naar verwachting start de bouw in Q2 2020.
Ben je ook Verliefd geworden op de mooie architectuur en zie jij jezelf al wonen in een nul-op-de-meterwoning in Goede Morgen fase 4? Bekijk de plankaart voor meer informatie over de ligging van de verschillende woningtypes en de actuele beschikbaarheid.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven voor de beschikbare woningen en de woningen onder optie. Op het moment dat we een woning aan je toe kunnen wijzen omdat deze vrij is gekomen of direct beschikbaar is zal de makelaar contact met je leggen. Meer informatie over de inschrijfprocedure tref je hier.  Inschrijven kun je doen door de volgende link te gebruiken: https://www.staete.nl/nieuwbouw/inschrijfformulier/goede-morgen-fase-4