calable=no" />
payoff
header
U bent hier: nieuws

Al 75% verkocht: reageer snel op laatste woningen

Al 75% verkocht: reageer snel op laatste woningen
15 september 2017

Het gaat hard met de verkoop van de woningen in Goede Morgen Geerpark. Veel mensen hebben de zomerperiode benut om zich te oriënteren op de mogelijkheden. Inmiddels zijn 32 woningen verkocht. Wil je ook wonen in Goede Morgen Geerpark? Reageer dan snel op de laatste woningen.

Hier wonen? Ben er snel bij!
In de eerste fase van Goede Morgen zijn nog enkele koopwoningen beschikbaar, in diverse prijsklassen en types. Meerdere woningen zijn momenteel onder optie, maar dat kan van dag tot dag verschillen. Heb je interesse? Neem dan snel contact op met de makelaars. Zij kunnen precies vertellen welke woningen nog vrij zijn: Van de Zande makelaardij (073-5111999 / vlijmen@zande.nl) of Staete makelaars (073- 5117000 /nieuwbouw@staete.nl). Neem ook even kijkje op de plankaart voor de actuele verkoopstatus.

Bouw begin november van start
Hendriks Coppelmans Bouwgroep uit Uden gaat alle woningen namens Geerpark BV bouwen. De voorbereidingen hiervoor lopen volop. Bouwmaterialen worden ingekocht, technische details en planningen worden uitgewerkt. Ook de persoonlijke gesprekken met de kopers over hun individuele woonwensen lopen. Kopersbegeleider Ron Cornelissen staat hen daarin met raad en daad bij. 

Bouwplanning en informeren omwonenden
De werkzaamheden op de bouwplaats gaan naar verwachting begin november van start. Te beginnen met het plaatsen van keten, containers en hekwerken. Omwonenden worden hierover nog nader geïnformeerd en krijgen ook een uitnodiging voor een bezoekje aan de bouwplaats. Dat biedt hen gelegenheid persoonlijk kennis te maken met de uitvoerder en eventuele vragen te stellen. De eerste woningen worden naar verwachting in het najaar van 2018 opgeleverd.