payoff
header
U bent hier: nieuws

Al 75% in Goede Morgen fase 2 verkocht!

Al 75% in Goede Morgen fase 2 verkocht!
04 februari 2019

Goede Morgen in de duurzame wijk Geerpark Vlijmen groeit in snel tempo door. Terwijl de eerste woningen in fase 1 worden opgeleverd en de nieuwe bewoners hun intrek nemen, gaat ook de verkoop van fase 2 gestaag door. Inmiddels is al ruim 75% van de woningen verkocht. Als de vergunning onherroepelijk is gaan we naar verwachting in juni 2019 starten met de bouw. 


Maak je woning nog helemaal naar wens
Koop je nu je droomwoning in Goede Morgen, dan kun je de woning nu nog helemaal naar wens laten uitvoeren. We hebben diverse indelingsvarianten en uitbreidingsmogelijkheden uitgewerkt. Te denken valt aan het uitbreiden van de begane grond, het creëren van een Veluxdakraam op zolder, het veranderen van de indeling van de woning en het toevoegen van extra duurzaamheidsmaatregelen om je woning nóg energiezuiniger te maken. De woning is daarnaast helemaal naar eigen smaak af te werken met het sanitair, tegelwerk en de keuken van jouw keuze. Maar ook het wijzigen van elektrawerk, het kiezen van binnendeuren en vensterbanken behoort tot de mogelijkheden. De makelaar en de woonconsulent van de bouwer nemen je persoonlijke wensen graag zo snel mogelijk met je door. Hoe verder we zijn met de voorbereidingen op start bouw hoe minder persoonlijke keuzes er gemaakt kunnen worden, ben er dus nog op tijd bij en informeer direct bij de makelaars naar de mogelijkheden!

Nog maar enkele woningen beschikbaar
Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in Goede Morgen fase 2. Bekijk de plankaart voor meer informatie over de ligging en beschikbaarheid. Of neem contact op met de makelaar. We proosten binnenkort graag samen op een succesvolle start bouw!