calable=no" />
payoff
header
U bent hier: nieuws

205 nul-op-de-meter koop- en huurwoningen in Geerpark

205 nul-op-de-meter koop- en huurwoningen in Geerpark 205 nul-op-de-meter koop- en huurwoningen in Geerpark 205 nul-op-de-meter koop- en huurwoningen in Geerpark
05 oktober 2016

Op dinsdag 4 oktober, de dag dat ook het klimaatakkoord definitief werd, ondertekenden de gemeente Heusden, wooncorporatie Woonveste, ontwikkelaars Hendriks Coppelmans Bouwgroep en Janssen de Jong Projectontwikkeling de contracten voor de realisatie van 205 nul-op-de-meterwoningen in Geerpark Vlijmen. Woningen zonder energierekening. In het gebied tussen Morgen I en het wijkpark komen 71 huurwoningen voor Woonveste en 134 koopwoningen: hoek- en tussenwoningen, twee-onder-eenkappers, patiowoningen en vrijstaande woningen. De realisatie van het hart van de wijk is een grote stap in de ontwikkeling van Geerpark. Ook de aanleg van het park en het laatste deel van de waterslinger staan gepland de komende periode.

Start verkoop en verhuur 
De woningen gaan naar verwachting in het najaar van 2016 in verkoop. Start verhuur in in de 2e helft van 2017. Geïnteresseerden kunnen onze Facebookpagina in de gaten houden voor nieuws rondom de verkoop of kijk hier. Informatie over de huurwoningen volgt ook via Facebook en hier op de website. De eerste werkzaamheden voor de nieuwbouw starten in het voorjaar van 2017. Na deze 205 woningen start de ontwikkeling van de 50 woningen door Van de Ven Bouw en Ontwikkeling uit Tilburg. Ook Van de Ven tekende hiervoor op 4 oktober een contract. Verwachting is dat eind 2019 Geerpark 255 nieuwe woningen en nieuwe natuur rijker is.
 
Geerpark: de wijk met een groen hart
Het gebruik van duurzame materialen versterkt het unieke karakter van Geerpark. Dat geldt ook voor de waterslinger die de wijk doorkruist en de verschillende hoven en buurten met elkaar verbindt. Met zijn natuurvriendelijke oevers en rietkragen is de waterslinger een buffer en afvoer van regenwater. Samen met de houtwallen uit het oorspronkelijke Vlijmense landschap komt het samen in het groene hart van de wijk. Het park van 4 hectare is de plek waar mensen kunnen wandelen, spelen, sporten en tuinieren.