payoff
header
U bent hier: het project over goede morgen

Wonen in Goede Morgen

Wonen in Goede Morgen Wonen in Goede Morgen Wonen in Goede Morgen
Goede Morgen is het nieuwste deel van de populaire nieuwbouwwijk Geerpark in Vlijmen. In het hart van deze landelijke en energiezuinige wijk komen 134 koopwoningen en 71 huurwoningen (voor Woonveste). Een mooie mix van verschillende woningtypen. Het koopaanbod bestaat uit hoek- en tussenwoningen, twee-onder-een-kap, vrijstaand en patiowoningen. Goede Morgen is heel gevarieerd: met verschillende woningtypen, architectuurstijlen en mensen. 

Warme dorpswijk
Goede Morgen groeit de komende jaren in het gebied tussen Morgen I en het wijkpark. Morgen I is al af, Hof van Morgen is in aanbouw en de aanleg van het wijkpark vordert gestaagd. Als nieuwe bewoner van Goede Morgen kom je dus in een 'warm nest'. Een fijne dorpswijk (gewaardeerd met een '8'!) met het centrum van Vlijmen dichtbij en Den Bosch om de hoek.

Sfeervolle architectuur van de vorige eeuw
De straatopbouw in hoven en stroken geeft aan Goede Morgen geborgenheid en rust. De woningen zelf ademen qua ontwerp de sfeer van de vorige eeuw, maar wel in een moderne vertaling. Je ziet schuine kappen, duurzame natuurlijke materialen en aardse zachte kleuren gecombineerd met zwart en antraciet. De woningen in het hofgedeelte (zijde Morgen I) krijgen een Oudhollandse stijl, een voortzetting van de architectuur zoals die ook in Hof van Morgen te zien is. De stroken (zijde park) krijgen een landelijke uitvoering van de jaren-30-stijl met veel rijke details.

Landelijk wonen aan de waterslinger en het park
Wonen in Goede Morgen is echt bijzonder. Er is veel groen en ruimte in de wijk en de kenmerkende waterslinger van Geerpark speelt ook in Goede Morgen een hoofdrol. Zoals je op de plankaart kunt zien, heeft ruim de helft van de woningen uitzicht op het water. Een ander deel ligt fraai aan het park. Je ruikt en ziet de landelijke omgeving echt overal om je heen. Meer info over de stedebouwkundige opzet en landschapsarchitectuur vind je hier.

Nul-op-de-meter: dag energierekening!
Alle woningen in Goede Morgen zijn 'nul-op-de-meter'. Dat betekent dat ze zelf net zoveel energie opwekken als ze verbruiken. In Goede Morgen heb je dus geen of een erg lage energierekening. De opgewekte energie is afkomstig van de zon en andere natuurlijke bronnen. In Goede Morgen doe je dus iets goeds voor je portemonnee maar ook voor het milieu. Een nul-op-de-meterwoning heeft grote voordelen. Kijk maar hier.

In fases
De woningen in Goede Morgen worden gefaseerd gebouwd. De eerste fase (50 woningen) is verkocht, in aanbouw en worden in het voorjaar van 2019 opgeleverd. Fase 2 (53 woningen) is nu in verkoop.

Verkoopinformatie en inschrijven

  • Bekijk hieronder de prijslijst van Goede Morgen fase 2. 
  • Wil je op de hoogte blijven over dit project en de koopwoningen? Vul dan (vrijblijvend) het contactformulier in. Wij informeren je dan over de ontwikkelingen.
  • Wil je je direct inschrijven voor het project? Vul dan het voorkeursformulier in.
  • Voor meer informatie over de huurwoningen kun je terecht bij woningcorporatie Woonveste.
Goede Morgen is een project van Janssen de Jong en Hendriks Coppelmans. De huurwoningen worden gerealiseerd voor Woonveste.

Downloads:
pdf Goede Morgen Geerpark Vlijmen - fase 2 - VON prijslijst 30-08-2018
pdf verkoopprocedure Goede Morgen Fase 2