calable=no" />
payoff
header
U bent hier: geerparkfestival

Geerparkfestival op 18 september. Meld je aan!

Dit voorjaar werd de allerlaatste woning in Goede Morgen opgeleverd. En zoals beloofd gaan we die mijlpaal met alle bewoners van Goede Morgen vieren. De ontwikkelaars van Geerpark BV (Janssen de Jong en Hendriks Coppelmans) nodigen je uit voor een zomers Geerparkfestival.

Datum: zaterdag 18 september 2021 
Tijd: 13.00-17.00 uur (vrije inloop)

We maken er een gezellig feest van. Op diverse plekken in Goede Morgen staan foodtrucks waar je wat lekkers kunt halen. Zo verken je ook gelijk je eigen wijk. Buurt Bestuurt sluit aan en organiseert in het park muziek, optredens en allerlei activiteiten voor kinderen. Hierbij zijn ook alle andere bewoners van Geerpark welkom. Zo maken we er samen één grote happening van.

Geef je op!
Wil je deelnemen aan het Geerparkfestival? Laat ons dan uiterlijk 5 augustus weten met hoeveel personen je aanwezig bent. Ga naar het aanmeldformulier. Geef ook aan of je deel wilt nemen aan de activiteiten van Buurt Bestuurt in het park (je hoeft je als hiervoor dus niet apart aan te melden bij Buurt Bestuurt).

Doorgang van alle festiviteiten is uiteraard onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen.Geerparkfestival op 18 september. Meld je aan! Geerparkfestival op 18 september. Meld je aan!