payoff
header
U bent hier: nul-op-de-meter lage maandlasten

Kies bewust voor lage maandlasten vanaf dag 1

Wie een Nul-op-de-meterwoning koopt is klaar voor de toekomst. Gasloos, met goede isolatie en een bodemwarmtepomp. Deze zorgt door natuurlijke (vloer)verwarming en koeling altijd voor een optimaal woonklimaat. Daarnaast wek je met zonnepanelen je eigen groene energie op. Dat scheelt aanzienlijk in de woonlasten. 

Kijk en vergelijk
Qua wooncomfort, duurzaamheid en kosten zijn er flinke verschillen tussen een nul-op-de-meterwoning en 'normale' woningen. We hebben de verschillen met een gewone nieuwbouwwoning en een jaren90-woning voor je op een rijtje gezet. Zoals je ziet is een nul-op-de-meterwoning in aanschaf wat duurder (je koopt er immers ook zonnepanelen en energiezuinigere installaties bij). Maar hypotheeklasten en energielasten opgeteld, ben je per maand juist voordeliger uit. Direct vanaf dag 1*. 

Meer weten over onderstaande vergelijking of de onderliggende berekeningen? Neem dan contact op met de makelaar. Zij nemen het graag met je door.

* Je bespaart vanaf dag 1, maar houd er wel rekening mee dat er (zoals bij elke nieuwbouwwoning) in het eerste jaar extra kosten zijn in verband met het droogstoken. Verder speelt het seizoen waarin je woning opgeleverd wordt een rol. In de winter heb je altijd meer verbruik en minder zonopbrengst dan in de zomer en dat merk je in je energielasten. Natuurlijk valt of staat je energiebesparing ook met je eigen verbruiksgedrag en met een goed gebruik van het product. Hierover krijg je als koper volop informatie bij zowel de makelaar als de bouwer van de woning.

Kies bewust voor lage maandlasten vanaf dag 1